Populära inlägg

torsdag 11 februari 2016

Jäkla nedstämdhet!

Kan ni också ibland känna den där klumpen i magen, den som man får när man är orolig eller ledsen över något? Ibland kan man till och med känna tårarna bränna innanför ögonlocken. Det är verkligen en grej som jag avskyr! Jag gillar inte att vara nedstämd, det är så jobbigt.
Just nu är jag rätt orolig för min mamma, för hon har precis genomgått en operation. Hon har haft mycket verk i kroppen dom senaste åren, och nu skulle hon då äntligen opereras för att det skulle bli bättre. Men jag är ändå orolig för henne, även jag vet att det kommer att gå bra. Hon får också stanna kvar på sjukhuset, och kommer nog inte hem förens på Lördag... :(
Att växa ur ett fritidsintresse kan också vara jobbigt. Specielt när det är något som man har gått på länge. Man tycker liksom inte att det är kul längre.
Själv går jag på dans. Förut brukade jag älska det, men nu...Jag tvingar nästan mig själv dit. Innan var det så att jag och min bästa kompis gick tillsammans, men sen ändrade dom på det (hon är ett år yngre). Så vi får inte gå i samma grupp bara för att hon är ett år yngre än jag! Så varken hon eller jag har någon att prata med, man känner sig forever alone:(
Idag på uppvärmningen skulle vi göra "diagonal"( för er som inte vet så är det att man står på ett led intill en vägg, sedan ska man göra olika steg i takt till musiken antingen två och två eller en och en diagonalt genom rummet. Det var rena tortyren. Jag hatar när folk stirrar på mig för då blir jag pressad och gör fel(hm..undrar då varför jag älskar teater). Såklart klantade jag mig och gjorde fel typ hela tiden. Det hjälpte inte heller att alla andra gjorde det perfekt, medan jag kände mig som en elefant.
Men jag antar att alla dagar i ens liv inte kan vara perfekta.
/ Nerdy Geek Gurl

2 kommentarer:

  1. Din mamma kommer att återhämta sig finfint, jag lovar!

    Förstår dig helt i din situation med dansen. Satt i ungefär samma sits när jag spelade fotboll. Det slutade med att jag la fotbollsskorna på hyllan för mer än 2 år sedan, och har inte rört dem sedan dess :( Saknar det verkligen ibland, men livet går vidare, och man får tid att hålla på med andra intressen, eller till och med upptäcka nya!

    Stora kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Är glad att det inte bara är jag som är ensam om detta:) Synd det där med fotbollen:(
      Kram:)

      Radera