Populära inlägg

söndag 24 april 2016

Det här visste ni inte om mig...


Hallå igen allihopa! Idag tänkte jag prata om en sak som inte många vet om mig. Det är lite pinsamt att säga det här, för jag vet inte riktigt om det är en dålig vana eller inte: Jag pratar med mig själv, ganska ofta. Ni kanske tycker att det låter lite galet, men det är en del av mig :P Jag pratar bara med mig själv när jag är ensam. Nej men seriöst, att prata med sig själv kan faktiskt vara bra. Exempelvis om du inte har någon att prata med så kan man ju prata med sig själv, för du själv lyssnar ju alltid. Inte sant? :P

När jag pratar med mig själv, brukar jag antingen prata om sådant som har hänt under dagen som jag kanske störde mig på eller så. Men det kan också vara att jag pratar med mig själv som om jag typ vloggade, fast utan kamera. Det låter lite knäppt jag vet. Någon gång har jag blivit upptäckt av typ min lillasyster när jag pratade med mig själv, det var pinsamt. För hon smög utanför min dörr och öppnade den med ett ryck och frågade "Vem pratar du med?", och jag bara "Ähhh...ingen". Det var samma sak som hände för ett tag sedan. Jag var på mitt rum (jag bor på ovanvåningen som ligger ovanför köket) och läste någon konversation från min mobil som jag hade tyckt varit rätt intressant(alltså jag läste högt för mig själv och kommenterade svaren på olika sätt, om det makes sense XD). Det var bara det att när jag sedan gick ner till köket, så hade mamma och pappa tydligen suttit där nere och hört mig prata. Så när jag kom ner frågade mamma mig direkt "Pratade du i telefon däruppe förut?" Jag blev väldigt generad för jag hade inte trott att dom hade hört mig, så motvilligt och generat sa jag: "Äh...jag läste bara något sms högt för mig själv..." Mina föräldrar bara "ok.."

Så nu vet ni ännu en sak om mig, hoppas inte att det bara är jag som pratar med mig själv. Skriv gärna en kommentar om ni också pratar med er själva ibland eller om ni gör något annat lite knäppt, så hörs vi så länge;)

/ Nerdy Geek Gurl

1 kommentar:

  1. Att prata med sig själv är väl bästa sättet att inte bli motsagd...och så kan man testa olika repliker man skulle vilja säga men inte törs. Och så det som alla nog gjort men inte erkänner: fejkskådisen, med tillfällig roll i favvisfilmen eller tv-serien. I should know!

    SvaraRadera